Twitter

21/11/11

Del 20N i més enllà


Les primeres impressions de les eleccions deixen alguns comentaris a fer.

1.- PP majoria absoluta. Era predecible tots els peperos votaven, els socialistes anaven a buscar bolets o altres activitats vàries a fer. Vaja una mica seguint l'exemple de la Chacón amb el mai emès cara a cara de 8TV. Els socialistes el 20N tancaven per decepció.

2.- Bipartidisme, però menys. No sé si l'abstenció o el relleu generacional hi han influït d'igual manera, però segur que ambdós factors hi han contribuït.

3.- Amaiur vs. CiU. Mentre les Espanyes es tenyeixen de blau, País Basc i Catalunya continuen acreditan que la seva pertinença a aquest Estat és una pantomima democràtica. Referèndums i Autodeterminació ja!!!
A més, al País Basc l'esquerra abertzale demostra que ha superat amb èxit, ETAs, lleis electorals, processos de pau i lehendakaris de palla. El convenciment nacional d'aquest país és irremediablement definitiu. Per contra a Catalunya, enlloc d'emmirallar-nos amb l'exemple basc, juguem a ser més independentistes de pacotilla que altra cosa, i individualitzem propostes que d'anar formulades col.lectivament, ai quin mal farien... Es veritat que CIU es salva de retallades i indignacions, però la força d'Amaiur és més temuda tot i tenir la meitat d'escons que CIU. Catalunya ha de fer-se un plantejament definitiu. O som un gra dins Espanya (CIU) o no som Espanya. En aquest segon cas, si us plau, ORGANITZEM-NOS JA!!!! Per cert, la força més votada al País Basc és el PNB, però dit en una crònica on el titular és Amaiur.

4.- Gran quantitat de vots nuls pel Senat. El que a hores d'ara és inqüestionable és la nul.litat del Senat en si. Si Espanya vol mantenir el Senat, que el mantingui. Jo no.

5.- Duran ja recula, De Cospedal avisa i Rajoy diu que de parlar amb Amaiur res de res. Aquesta es la Democràcia Espanyola!!! Jo vull fotre el camp URGENTMENT!!!! I els votants de CiU que s'ho facin mirar d'una vegada!!!

6.- Compromís. Està reaccionant València??? Ja era hora! Esperem que sigui efecte de relleu generacional, això voldrà dir que Compromís té futur.

7.- En clau catalana, la dreta vota, l'esquerra passa en bona part, el nacionalisme català supera l'espanyol i sabent que uns quants (SI) es quedaven a casa. El que està clar és que per exigir al nacionalisme de dretes una compromís nacional, el nacionalisme d'esquerres ha d'estar PERFECTAMENT ORGANITZAT, i això a dia d'avuí no passa. Es més fàcil que el PNB reaccioni a Amaiur que CiU ho faci a ERC_etc.

8.- En fi, 21N, 22N... i quatre anys més. La única salvetat a aquesta afirmació passa per la pròpia afirmació com a Nació. No hi ha res més a fer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada