Twitter

20/5/12


SANT JOAN DESPI, L'ACTITUD FA CICLISME.

   Felicitats ciclistes per tornar a donar-nos una tarda de diversió, però aquesta vegada, a més, una tarda de coratge i esforç.
   Podem dir que l'aprenentatge del ciclisme és la nostra missió com escola i el vostre objectiu com a corredors i, avuí, la lliçó s'ha resolt força bé. Hem après a deixar-nos anar, però no de qualsevol manera. Hem après a incrementar l'esforç, però no en qualsevol moment. I a les curses en global hem vist un molt bon resultat.

   Benjamins: Fa de molt bon veure arribar dos companys junts, Oriol i Sergi. Actitud de companyerisme. També fan de bon veure les bones sortides de la Marta, concentració a les sortides.

   Principiants: Bona cursa de l'Oscar que demostra una constant actitud de control de la cursa. Wolphen ha mostrat una actitud massa conservadora, segur que millora amb el decurs de la temporada. L'Eloi, una actitud de constància i perseverança que li permet en últim terme remuntar posicions.

   Alevins: En aquesta temporada, la cursa de SJD ha estat la primera que ha fusionat els alevins de primer i segon. Molt bona actitud del Pol, sempre davant i lluitant l'esprint fins el final. Molt bé el Pau, que ha pogut fer valer la seva bona forma. Actitud de confiança amb ell mateix, molt important. I en Jose, una actitud competitiva exemplar, com sempre, i amb l'afegit de saber sobreposar-se  a moments de dificultat. Bon exemple. I la nostra Montse que va començar amb una actitud lluitadora i que va tenir la mala fortuna de punxar a la primera volta. Llàstima d'incidència, perque amb aquesta bona actitud hauries anat molt bé.

   Infantils: Per una banda els infantils de primer any, Raül i Adrià. Una millora en la seva actitud envers curses anteriors els han permès fer la seva millor cursa fins el moment. Aquestes petites passes us ensenyen el bon camí a seguir, enhorabona a tots dos.
   Per altra banda els infantils de segon. Una cursa molt ben encaminada, inicialment Ruben i Pablo van mostrar el que els hem demanat, valentia i coratge. Molt bé nois, seguim treballant molt bé. Dani ha estat amb una actitud de tenacitat totat la cursa que li permet situar-se en un grup de diversos corredors i cal saber llegir aquí les millors opcions. Dani, cal acabar la feina amb un bon esprint, és la única cosa que vaig trobar a faltar. Per la resta, fantàstic.
   David i Jordi van passar a encapçalar la cursa, amb un grup competitiu, i Jordi va començar molt bé en el primer esprint. A en David crec que li falta una actitud de confiança es si mateix. Pots, David i tant que pots, només manca que t'ho creguis. En l'arribada final ha faltat perspicàcia, picardia, perque de forces aneu prou bé. A veure la propera...

Com veieu el ciclisme no són només cames (tot i que unes bones cames ajuden) és també qüestió d'actitud. I aquesta actitud de possitivisme és la que us volem transmetre tant el Javi, el Nico, el David Calmaestra i jo mateix.

Salut i pedals!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada