Twitter

1/5/12


OLOT, CICLISME A TOPE!


Novament hem anat a una cursa a divertir-nos. I ens ho passem molt i molt bé. A Torelló vem donar una passa. A Olot iniciem el camí. Olot és la primera cursa de la Copa Catalunya. (Sembla que Torelló no comptava). I d'una cursa a l'altre hem vist prou diferències com per anar fent drecera pel bon camí.

Les curses en un circuit planer com Olot han estat molt ben controlades, els petits han dominat bé. Els mitjans heu arribat als sprints amb opcions. Els grans teniu una millora considerable.

Benjamins: Oriol i Sergi moltes felicitats. Marta, una sortida fantàstica (que potser et perseguia el Ramon?). Arnau, ja et queda menys! T'esperem.

Principiants: Oscar molt bé. Demostrant domini a la Cursa. Biel i Wolphen bona cursa, aneu agafant dinàmica a la nova categoria. Elena, has estat molt millor que a Torelló, segueix així. Eloi, no has pogut ser-hi, però hi eres.

Al.levins 1r.: Pol, una bona cursa. La propera a tenir més sort. Montse, has estat molt bé, acabant la cursa millor que a Torelló. Endavant!

Al.levins 2n: Final ajustadíssim i amb en Pau i Raúl al podi. Molt bona cursa en una categoria que sembla emocionant. Jose aviat amb nosaltres altre cop. Jordi, ai si vens! Aquesta era bona per a tu.

Infantils 1r.: Cursa que ha portat un primer punt al Raül. Valorem l'esforç. La propera a disputar-la! Tant en Adrià com en Raül teniu capacitat per seguir treballant. Som-hi! Desenllaç de la cursa inesperat amb la desafortunada caiguda de Jofre. Anims Jofre i ens retrobem a Sant Joan Despí.

Infantils 2n.: Molt bé, equip, comencem a funcionar. Bon debut de Pablo. No tinguis pressa que vas molt bé. Ruben, millor no podiem haver-ho pensat. Cursa perfecte. Dani M i Dani C. una cursa molt semblant de tots dos, amb lluita i ganes de treballar. Bona actitud i bona feina. Jordi i David, heu tingut opcions i cal rematar la feina. No us amoïneu el premi arribarà, cal seguir amb aquesta actitud.
L'avaria mecànica de l'Alex Jaime ha fet que la cursa fos diferent que a Torelló, amb ell a cursa no sabem que hauria passat. Però així és el ciclisme, amb caigudes desafortunades i avaries o punxades inesperades. Esperem que a la propera tothom estigui al 100%.

Equip: Hem tingut al Javi al pòdium. Premi merescut també pel Javi.

Ara que ja s'han confirmat les ginkhanes per al.levins i infantils el calendari de la Copa Catalunya ja té cos i forma.

Pedaleu, pedaleu, que la cibada guanyareu!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada