Twitter

14/9/12

Terra de remences, bona collita d'infantils



ONZE DE SETEMBRE DIADA NACIONAL DE CATALUNYA

El ciclisme infantil té trobada a Sant Esteve d'en Bas, origen i arribada de la tradicional marxa cicloturista Terra de Remences, un nom fantàstic per homenatjar des del ciclisme els pagesos medievals, pagesos que amb el seu esforç han fet possible el territori on vivim actualment. La seva suor, la nostra història. La seva collita, el nostre fruït. Tot enllaçant la història medieval d'un poble amb la seva Diada Nacional, i l'esforç dels pagesos amb el dels nostres petits grans ciclistes arribem a l'#11s2012 (format twitter) on a més de reivindicar-nos com a poble ens reivindiquem com a esportistes de lleure, de present i de futur. No sabem què ens depara el futur, però amb un any olímpic com ha estat l'actual una cosa sí que tinc prou clara, els nostres esportistes mereixen Seleccions Catalanes. L'esforç que dediquem clubs i persones (al capdavall els clubs som gent que hi destina temps i recursos) a formar nous esportistes bé mereix que el màxim d'esportistes que arribin a l'èlit puguin ser-hi representant-nos. JJ.OO, mundials i competicions internacionals que reconeguin que l'esport català té una gran feina feta i una gran planificació de futur. Ens ho mereixem!!!

Dit això, recordem una molt bona jornada viscuda a Sant Esteve de'n Bas amb una vuitantena de ciclistes infantils que suaven de valent. Uns per guanyar, d'altres per participar, els més per a progressar i millorar i tots plegats per donar un espectacle als pares i amics que vàrem ser-hi presents.
A benjamins l'Oriol va mostrar que acaba la temporada en molt bon estat de forma. En Sergi ens va ensenyar que cal esprintar fins el final, es guanyi o es perdi (recordeu Valverde i Purito?) i la Marta va donar un color rosat a l'asfalt garrotxí amb la seva bici.
En principiants l'Oscar va encapçalar la cursa amb un grup de corredors per acabar amb una molt bona segona posició. Mica en mica les forces es van igualant en aquesta categoria i això la fa més emocionant. En Wolphenson va resistir molt bé a les primeres posicions i va acabar la cursa molt ben classificat. I l'Eloi, debutant aquesta temporada, es va ficant cada vegada més a la disputa de les curses. Som-hi!
Els alevins donen a les curses aquell punt d'estratègia que a categories inferiors encara no es deixa veure. Per una banda a primer any el Pol va saber llegir molt bé la cursa i atacar quan necessitava per arribar a meta guanyador. La Montse, també debutant enguany, va augmentant el seu ritme a les curses i ben aviat es trobarà més a prop dels seus companys.
A segon any una escapada del Jose que va saber rendibilitzar amb triomf ens va fer aturar el ritme del grup perseguidor, una feina que el Pau i el Raúl van saber respectar per acabar disputant-se l'esprint de tercer i quart, respectivament. En Jordi brega cada vegada més endavant i el Marc retorna a les curses amb un punt de millora que abans de vacances. L'entrenament fa els seus efectes.
A categoria infantil vam tenir-hi representats el Raül, l'Adrià i l'Alex a primer any en una cursa on la mala sort del Raül li va impedir acabar la cursa amb el grupet capdavanter on anava. Les avaries, punxades i caigudes formen part de les circumstàncies d'aquest esport. No obstant, una punxada no desmereix la bona feina feta. L'Adrià no es va sentir còmode en un circuit massa revirat i a ben segur ens oferirà bones curses a Blanes i Vilanova. Per la seva part l'Alex va mantenir un millor ritme de cursa avançant diferents corredors a la classificació i mostrant que el 48 comença a funcionar. El 48 i els entrenaments, és clar!
Finalment en Jordi va cloure en segona posició en saber endur-se el primer esprint de la cursa. La seva millor posició assolida va desfer un triple empat al seu favor. El Dani va tornar de vacances amb ganes de fer bona cursa i a fe que s'hi va posar de valent. Una bona tornada que li permet millorar les seves prestacions a cursa. Finalment en Ruben que tot i un petit ensurt va poder disputar la cursa, deixant enrere ja un grupet i amb ganes de tirar endavant la seva constant progressió.

Salut a tothom, fins la propera i, és clar, VISCA CATALUNYA!
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada