Twitter

16/9/12

BLANES, UNA CLASSICA





   La penúltima cursa de la temporada ens ha dut a una ja clàssica del calendari infantil, Blanes. Amb una bona participació i la vinguda de corredors de França hem assolit un bon nivell de competició a totes les curses. Agraïr la puntualitat amb que ha anat la prova i la bona dinàmica que tenen les curses últimament, en bona mesura això contribueix a que tots plegats gaudim d'una gratificant matinal de ciclisme.


   Un bon massatge després de les curses alleugereix les cames i què bé va!


   A les curses tenim força aspectes a destacar. En primer lloc el debut del PAU GUIU. Benvingut a la dinàmica de les curses. De ben segur que t'ho has passat molt bé. En segon lloc veure en BIEL RUBIO a la cursa ens ha fet molta il.lusió.
   D'altra banda una molt bona cursa a Infantils de segon, no només pel resultat final amb un merescut triomf en cavalcada solitària del JORDI LOPEZ, també pel comportament de tot l'equip. Amb el DANI MELLADO en bona lluita amb el grup capdavanter i en RUBEN MONTERO fent la seva millor cursa, i en PABLO LANZAS en una tesitura similar rodant amb en RUBEN tres quartes parts de la cursa.
   A Infantils de primer, destaquem a l'ADRIA GONZALEZ que ha fet una cursa molt treballada, bregant amb els primers fins l'escapada d'en Marc Brustenga en el que ens demostra dues coses. La primera que ha deixat enrere les sensacions de la passada cursa i la segona que va en una progressió constant prou bona. No la deixis!!! En RAUL ROTA mereix el premi a la combativitat. Per una cantó ha hagut de remuntar per causa d'una topada que li ha fet perdre el grup i, finalment, arriba i esprinta per obtenir una valuosa puntuació que li permet acabar el quart. Sempre fins el final! El tercer corredor de la categoria ha estat l'ALEX RAMIREZ amb un inici molt bó però que no ha pogut mantenir tota la cursa, treballarem aquest fons i es veurà la millora a ben segur.
   Alevins de segon any, JOSE GONZALEZ (3r), PAU VILANOVA (4t) i RAUL SEBASTIANES (5è), vaja hem entès allò dels tres junts però hem deixat dos corredors a dalt del pòdium... ehem, ehem. Certament heu fet bona cursa però no l'hem sabut rematar. A la propera. MARC RAMIREZ si ja és difícil el circuit amb la pujada a Meta posem-li un bri més de dificultat amb la roda frenada, aixssss, revisem les bicis abans de la cursa, molt important, tanmateix el MARC ha demostrat una millor mentalitat abans de cursa, sense nervis, això ens agrada i molt.
   Alevins de primer. En POL MONTSERRATE ha estat brillant en la cursa i la MONTSE SILVA ha mantingut la seva forma en un circuit més exigent que l'anterior. Molt bé MONTSE!
   Els principiants han tingut la incorporació del PAU i el BIEL, amb una cursa on l'OSCAR ROTA ha fregat el primer lloc, per molt poc OSCAR, però la cursa l'has fet perfecte. En WOLPHENSON VILLARROYA i l'ELOI SALA han rodat a molt bon nivell conjuntament pràcticament tota la cursa.
   Finalment, els de l'inici, els més cuquis, els Benjamins, amb un ORIOL ALCARAZ destacat, un molt combatiu SERGI MONTSERRATE que aquesta vegada si i una MARTA VILANOVA cada vegada més acostumada a la bici i a les curses.
   Ah si, i la d'equips amb una AMABLE representació a podi.
   Gaudiu de les fotos i comenteu-les, que per això hi són al Fbook. Salut i bici!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada