Twitter

15/10/09

LAPORTA NO POT TENIR OPINIO???




Doncs si. A pesar de les crítiques Laporta pot manifestar la seva ideologia política. Primer perque ho fa a títol personal i tota, TOTA, persona té dret a opinar i manifestar-se. Segon perque és un acte lliure i democràtic. Tercer, perque NO hi ha cap argument contrari que sigui justificable.
Laporta és President del Barça, sí, i per això ja no pot ser catalanista? El Barça, agradi o no, és una entitat catalanista, per sentiment i per història. Que tingui seguidors arreu del mon no impedeix que segueixi sent catalanista.
Però amb independència (bona paraula aquí) de la catalanitat del Barça, el seu President pot tenir una opció política definida, de la mateixa manera que un President de la Generalitat o d'Espanya pot tenir una afició futbolera determinada.
Segurament si la seva opció política fos una altra això no seria fet de comentaris, però ai la! a veure si el seu discurs té alguna part de creïble, de raonable, de cert!!!
Hi ha qui li discuteix futur polític, manca de perfil i de tacte. Vale. No calia dir-li al President d'Extremadura fins a 10 vegades imbècil. Amb una n'hi havia prou!!!! Conyes a part, i treinent-li ferro al tema, que sí que no calia, però que no n'hi ha per tant, que era una conversa privada i en privat hauria hagut de quedar. O ningú recorda el porque no te callas? I allò era públic!!!
En fí, pels detractors, el tacte en política qui el té ? El del talante? El del bigoti? El Saura o el Cirera? No val la pena continuar.
Amb futur polític o sense, Laporta, tens raó en aspectes del teu discurs i, efectivament, ara és un bon moment per reivindicar catalanitat.
Reivindicació lliure, pacífica, intel.ligent i amb total INDEPENDENCIA!!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada