Twitter

27/10/09

I PER A TOTS SANTS ...


MOSQUITS !!!!!!!!!!

Doncs si, sembla que el clima ens depara bonança i enlloc de menjar castanyes ens les haurem de repartir per tot el cos intentant d'aixafar els insectes xupòpters de sang. Em referia als mosquits, no pas als polítics o els burgesos de mena que ultimament acaparen les portades i els noticiaris, no caigueu pas en l'equívoc.

En fí, en un altre moment ja escaurà algún comentari, ara com ara felicitem als MINYONS que tornen a descarregar gammes extra deixant palès que la societat civil d'aquest país té altres objectius, i de la seva unió en mana l'èxit. No descobrirem ara un dels millors secrets d'aquest nostre país, la seva gent, de qui ens en podem sentir més que orgullosos, malgrat alguns especimens amb desviaments xupòpters.

Que l'exemple de MINYONS sigui una mostra de la realitat del nostre PAIS. Exterminem si cal els mosquits ni que sigui repartint castanyes a tort i a dret (fig.)

Bona revetlla dels vius en honor dels morts, al lloro amb els panallets i que les bruixes us acompanyin ( si pot ser fins la grossa de Nadal i que ens toqui alguna alegria als pobres!!!!)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada