Twitter

1/7/12

Terrassa, territori CC Ca n'Anglada



Quarta cursa de la Copa Catalunya i, aquesta vegada, corriem a casa. Un circuit, tècnic i exigent, que ha deixat curses un xic diferents a les de costum. Crec que estarem d'acord en afirmar que en global hem fet la millor cursa de la temporada. Ja ens ho mereixem! Ens ha sobrat la caiguda a l'última cursa, tot i que són circumstàncies de carrera, les caigudes quan més lluny millor. Però anem a fer un detall de les curses: 

Benjamins

Oriol, ja has guanyat al Circuit, una cursa ben portada. Felicitats. 
Sergi, has hagut de lluitar la segona posició, i l'has assolit molt bé. Chapeau! Marta, gran cursa liderant les fèmines. Enhorabona. 

Principiants

Oscar, dominant, i no és fàcil. Ens tens molt ben acostumats. Felicitats, de nou. Wolphenson. Avuí hem retrobat la teva millor versió, has estat molt lluitador. Bravo! 
Eloi. Molt bona cursa, vas pas a pas, i sempre endavant. Gran progressió. 
Biel. Has fet una cursa a més, acabant amb un bon esprint. Un xic més de valentía et durà molt endavant. Ánims! 

Alevins 1r.

Pol tens un esprint boníssim, i per guanyar a l'esprint vol dir que has controlat bé la cursa. Ràpid i Intel.ligent. 
Montse. Mica en mica et veig més ficada a les curses, guanyes confiança i rendiment. Continúa així! 

Alevins 2n.

Jose. Quan el queroseno del teu motor explota, tens un final espectacular. Ni la F1. Amb aquests esprints ens fas vibrar. No et calen llençadors. Explosiu! 
Pau. Gran cursa, tàcticament impecable. Atac al moment adequat, resistència i premi final. Li has posat molt difícil al Jose. Calculador. 
Jordi Z. Una cursa molt complerta, has resistit molt bé les escomeses i al teu ritme has estat a punt de recuperar. Persistent. 
Marc. M'agrada veure't altre vegada, una tornada prou exigent, avuí han fet més distància de cursa de l'habitual. Prova superada! 

Infantils 1r.

Raúl. La teva millor cursa d'enguany sens dubte. Avuí no era fàcil escapar-se i tampoc era fàcil estar al davant. Això demostra que tens qualitats i possibilitats. Premi! 
Adrià. Has tingut molt bon inici fregant el primer esprint. Pots estar en la lluita, cal seguir el bon camí. 
Alex. Molt bona cursa, amb presència i acabant liderant un segon grup que ve a dir que et pots preparar prou bé. Bona tornada, bones sensacions. 

 Infantils 2n.

Jordi L. Tenies la cursa, l'esprint ja era teu. Llàstima de caiguda. Per fortuna sense lamentacions. Sense haver de demostrar res a ningú has mostrat un estat de forma fantàstic. Et veig molt ben posicionat i ho mereixes. 
David. Gran cursa, la millor fins ara. Escapada, punts, esprint, molt complert. Li poses molt difícil als tècnics, per altra banda és el que cal fer. Un salt endavant merescut amb moltes opcions de premi. 
Dani C. i Dani M. La caiguda us ha fragmentat, però heu fet una cursa fantàstica. Bona entesa, relleus, remuntant corredors a cada volta. De veritat que heu fet una feina espectacular, estic molt satisfet de tots dos. 
Rubén. T'he vist un pèl solitari a la cursa, fóra bò que provis de reagrupar-te en cursa, molt millor rodar amb gent que sol, t'aportarà moltíssim més. Som-hi que pots!

Equips

Hem tornat a demostrar que som competitius i que volem fer curses amb serietat. No és fàcil guanyar sempre hi ha molta feina al darrera. Vosaltres ja ho sabeu. I no és fàcil repetir. Però ho seguirem intentant. Persistirem. Qui es pensi que és una qüestió numèrica va errat, però val a dir que ser un grup nombrós és un mèrit i una feinada. La feina d'equip és la que ens permet tenir l'equip heterogeni que som. Som així, som el CC ca n'Anglada.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada