Twitter

12/12/12

#SOMESCOLA




http://keepcalmandspeakcatalan.com/

Amb l'Escola no s'hi juga. I la unitat d'acció política expressada en la cimera que mantenen avui 12/12/12 els partits CIU-ERC-PSC-ICVEUIA-CUP ha de consolidar no un sistema d'immersió ja de per si prou valuós i avalat sino un FRONT COMU representatiu de la opinió majoritària de la ciutadania de CAT. Un front hostil a qualssevol atacs de la veïna i arcaica ESP, a lleis d'educació votades a Madrid que no ens representen, a accions educatives uniformitzadores en una societat dita plural. Un front comú que condemni espanyolitzacions ideològiques dels alumnes de CAT que, a més de menors, són lliures en expressió i coneixement.
El sistema d'immersió no ha de ser modificat ni per dotze famílies ni per dotze ministres. La educació a CAT és cosa dels Estaments polítics catalans, de la representació que el Parlament català atribueix a cada força política i del consens que elles assoleixen en la seva configuració.
La cimera del 12/12/12 explica qui defensa el pluralisme polític de CAT, la pluralitat ideològica que enriqueix un poble, qui es preocupa de i per CAT i a qui li preocupa CAT i la seva llibertat (C's-PP).
Ni en Wert, la FAES, Franco o Aznar (per cert que es preocupi de la Botella que comença a esquerdar-se) manipularan el sentiment i el coneixement d'un poble, d'una cultura, d'un Estat.
Twitter (@ganyet) demana calma, la mateixa que pensava demanar la Gran Bretanya a la seva població en cas d'invasió Alemana. Una calma en clau catalana, dita amb un accent irònic i intel.ligent productes d'una educació de qualitat. La mateixa educació que pretén esbiaixar la política d'Espanya.
Twitter es reafirma, #SOMESCOLA, i ho serem peti qui peti. Calmem els continus atacs a CAT, i tinguem calma en l'acció política immediata, anem pel bon camí i assolirem l'objectiu tard o d'hora, no endebades encara #tenimpressa, una pressa continguda però una pressa sense que es pugui aturar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada